Lenormand Basis Level 2

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
299

 299,00Koop nu!

Van harte welkom op de Online Academy van Mireille Online! In LEVEL2 ga jij de Grand Tableau leren leggen. As jij de Grand Tableau eenmaal goed kent kun je eigenlijk alle leggingen die je maar wilt duiden met de MADAME LENORMAND. Ervaring en voorkennis is wel nodig om te straten met LEVEL 2. Zie ook de introductievideo.

Wat ontzettend leuk dat jij gekozen hebt om De Madame Lenormand voor gevorderden te gaan leren. ( In 3 termijnen betalen is mogelijk. Dat kun je aangeven bij het afrekenen – dan ontvang je geen korting)(of je stuurt een whats app als je niet via Klarna kunnen betalen)

Alle opleidingen die je aangeboden zullen gaan worden op deze Online Academy zijn met veel passie en toewijding door Mireille van Rijn zo ontwikkeld dat iedereen in logische en praktische stappen op eigen tempo kan leren kaarten duiden. Deze opleiding is zeer geschikt als basis voor je eigen praktijk.

Met ruim 27 video’s aan lesmateriaal kun jij stapje voor stapje eigen worden met de Madame Lenormand waarzegkaarten. Belangrijk is jouw eigen inzet, structuur en enthousiasme. Belangrijk is wel dat je na ieder hoofdstuk op afronden klikt. Zowel de video zelf als het hoofdstuk!

EIGEN PRAKTIJK: Deze opleiding is zeer geschikt om als basis mee te nemen voor een eigen praktijk, werk als consulent op een bellijn en jezelf verder te ontwikkelen als spiritueel coach. Einde van deze opleiding kun je een eindtoets maken, ontvang je persoonlijke feedback en zal Mireille je mocht je daar interesse in hebben uitnodigen voor een screentest voor Team Puur Medium bij www.puurmedium.nl om daar als professional helderziend kaartlegger aan de slag te kunnen gaan.
Mocht je al voor een Bellijn werkzaam zijn is dat ook prima. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze opleiding.

LENERMANDCLUB: Aan alles is gedacht. Zo ook om uit te kunnen wisselen met medestudenten. Er is een speciale Lenormandgroep ingericht waar je mocht je dat wensen aan deel kunt nemen. Maandelijks is er een Q & A om al jouw vragen te kunnen beantwoorden en kun je kennis maken met medestudenten. Het voordeel hiervan is dat je met elkaar kunt oefenen met de Grand Tableau en nieuwe mensen leert kennen met dezelfde interesse.

Kijk voor je begint met deze opleiding eerst even naar de welkom-video van Mireille waarin ze je graag het een en ander verteld over hoe deze opleiding is opgebouwd en hoe jij zo goed mogelijk de kaarten en het duiden eigen kunt maken.

 299,00Koop nu!